De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Moeite met SPSS opdracht?

Heb je binnenkort een SPSS opdracht of tentamen en kan je wel wat hulp gebruiken? Nadert de deadline snel en zie je door de bomen het bos niet meer? Tijdens onze Individuele SPSS Begeleiding behandelen we uitgebreid de stof van jouw opdrachten en vertellen we alles wat je nodig hebt om het programma te begrijpen. Vaak wordt SPSS als een lastig programma beschouwd, waarbij je het overzicht snel kwijtraakt. Daarom creëren we eerst een goede basis, waarna het niveau steeds een stapje dieper gaat. We vertellen je alles wat van belang is: vanaf het invoeren van je data tot het interpreteren en verwerken van je output en resultaten. En ook wat het belang is van de Syntax en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Natuurlijk komen de veelgebruikte technieken als T-toets, ANOVA en de Regressie-analyse aan bod, en aan de hand van eenvoudige voorbeelden kun jij je de stof eigen maken en dus je opdrachten zelf begrijpen!

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of lees hier over onze werkwijze.

Voor als je met je handen in het haar zit!

Toets keuze en berekening (statistiek en SPSS)

Is statistiek zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en te te begrijpen zodat jij weer verder kan

Nodige bevestiging in je keuzes

Statistiek onder de knie krijgen betekent veel keuzes en fouten maken. Wij bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een statistiektentamen kan voor veel stress zorgen. We gaan samen aan de slag zodat jij klaar bent voor dat tentamen gaat!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

Wat kan je verwachten van de statistiekbegeleider

Onze methode in één minuut

(meer zelfs) zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding