Tarieven

Professionele begeleiding voor slechts €67,-  per consult. 

​Een consult duurt 50 minuten.

Heb je een studentenpas en wordt je opleiding niet betaald door je bedrijf? Dan heb je recht op studentenkorting. Hierdoor betaal je €67,- in plaats van €87,- ​MBA studenten betalen €87,- per consult. 

De kosten voor feedback zijn €67,- per uur. Per uur kijkt een begeleider gemiddeld tussen de zes tot acht pagina's na, regelafstand anderhalf, lettertype 11.

Wanneer u analyses of onderzoek wilt uitbesteden dan rekenen wij een uurtarief van €87,- per uur. Hierbij maken we van tevoren in samenspraak een factuur onder voorbehoud dat zich geen bijzonderheden voordoen. In dit geval wordt uiteraard contact opgenomen met de opdrachtgever. Let op: dit is over het algemeen niet toegestaan voor studenten. Wanneer u begeleiding wilt in het weekend of in de avond (na 19:00) dan rekenen wij een uurtarief van €87,- per uur.

Voor vragen omtrent de tarieven, kunt u kijken bij veelgestelde vragen of vul een contactformulier in en wij bellen u binnen 24 uur terug

Financiële voordelen van de begeleiding

We begrijpen dat je als student je weinige inkomsten liever aan leukere dingen uitgeeft. Toch kan begeleiding nemen voordelen hebben. Ga voor jezelf hoe lang je al bezig bent zonder en of het nuttig voor je is. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je eerder aan de slag kan. 

  • Sneller klaar met je studie, dus minder studiekosten en collegegeld
  • Eerder starten met een baan, dus eerder salaris
  • ​Hoger cijfer, wat de kans op een baan vergroot
  • ​Je betaalt geen BTW
  • Betaling in termijn is mogelijk
  • €20,- studentenkorting

Begeleiding krijgen zodat je sneller kunt afstuderen of geen studievertraging oploopt is, naast een investering in je toekomst, een financieel verstandige zet. Reken maar uit wat 3 maanden langer studeren kost, niet alleen aan collegegeld maar bijvoorbeeld ook aan misgelopen salaris.

1 maand

3 maanden

Misgelopen salaris

€2400,-

€7200,- (gemiddeld startsalaris 2017)

Kosten collegegeld 

€198,40

€595,20 (op basis van collegegeld 2016/2017)

Totaal

€2598,40

€7795,20

Hoe eerder je onze hulp inschakelt, hoe sneller je klaar bent met je scriptie/analyses en hoe eerder je dus een diploma op zak hebt.

“Ik volg de opleiding Bedrijfskunde. Tijdens het schrijven van mijn scriptie vond ik het lastig om mijn data te vertalen naar SPSS. Daarnaast was het lang geleden dat ik met SPSS heb gewerkt. Ik had hulp nodig om de data te verwerken. Bobby heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe SPSS werkt. En wat er voor nodig is om een goede (regressie) analyse te maken. Door de input heb ik zeer productief een methode en resultaten hoofdstuk kunnen schrijven voor mijn scriptie. Zeer prettig! Heel zinvol! Iedereen aan te raden!”

Vivian
Studente bedrijfskunde
Lees meer reviews..