al meer dan 7 jaar

één op één persoonlijke SPSS begeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage van onze studenten!

Persoonlijke SPSS begeleiding

SPSS begeleiding nodig? SPSS is één van de grootste nachtmerries van studenten dus laat je begeleiden zodat jij ook verder kan!

Met welke vragen gaan we aan de slag bij SPSS begeleiding

SPSS begeleiding is er om jou te faciliteren in het proces om bijvoorbeeld je tentamen te halen, de data van je scriptie te analyseren of waar je dan ook mee aan het stoeien bent in SPSS. De begeleider gaat proactief met jou aan de slag zodat jij begrijpt wat je aan het doen bent.

  • Welke data heb ik nodig om mijn hypothese te beantwoorden?
  • Welke vragen kan ik beantwoorden met de data die ik heb?
  • Hoe moet ik de data verzamelen?
  • Hoe moet ik mijn enquête opstellen zodat ik mijn deelvragen kan beantwoorden?
  • Hoe kan ik mijn dataset prepareren zodat ik analyses uit kan voeren?
  • Welke toetsen moet ik uitvoeren om mijn hypothesen te testen?
  • Hoe interpreteer je de output van SPSS?

Als je er gewoon helemaal niks van het hele programma begrijpt en je hoofd op error schiet als de woorden SPSS alleen al hoort is onze begeleiding uitermate geschikt voor jou 😊!

Hoe gaat de SPSS begeleiding in zijn werk?

De begeleiding is erop gericht jou in het proces te begeleiden. Daarom wordt aan het begin van de begeleiding ook samen met jou besproken wat jij van de SPSS begeleiding verwacht en wordt eventueel een plan van aanpak besproken.

Per afspraak wordt besproken waar je mee aan de slag gaat op basis van de vragen die je op dat moment heb of waar je tegenaan bent gelopen.

De SPSS begeleider

Onze begeleiders zijn naast kundig toegankelijk voor jou. Dit betekent dat zij erop gericht zijn jou op je gemak te stellen zodat jij vrij bent om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

Locatie

De begeleiding vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

Wil jij weten hoe onze begeleiding voor jou in zijn werk gaat?

Check dan onze werkwijzeJe kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews

 

 

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!