Op zoek naar persoonlijke SPSS begeleiding?

Heb jij moeite met SPSS? Denk je het allemaal wel te begrijpen, maar heb je behoefte aan extra begeleiding in je eigen tempo? Of kom je er echt niet meer uit en komt de deadline nu wel erg dichtbij? Statistiekbegeleider geeft individuele begeleiding in SPSS; op maat gemaakte begeleiding om te beantwoorden aan jouw persoonlijke vraagstukken en je uit de brand te helpen als je vastloopt met statistiek of SPSS.

Onze werkwijze is dat we niets zomaar voorzeggen of voordoen, maar je alles uitleggen wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen. Deze werkwijze is gericht op het uitgangspunt dat jij ook zelf uiteindelijk, zonder hulp, je tentamen of opdracht moet kunnen maken, en dus de kennis moet bezitten zelfstandig te werken.

SPSS begeleiding is er om jou te faciliteren in het proces om bijvoorbeeld je tentamen te halen, de data van je scriptie te analyseren of waar je dan ook mee aan het stoeien bent in SPSS. De begeleider gaat proactief met jou aan de slag zodat jij begrijpt wat je aan het doen bent.

  • Welke data heb ik nodig om mijn hypothese te beantwoorden?
  • Welke vragen kan ik beantwoorden met de data die ik heb?
  • Hoe moet ik de data verzamelen?
  • Hoe moet ik mijn enquête opstellen zodat ik mijn deelvragen kan beantwoorden?
  • Hoe kan ik mijn dataset prepareren zodat ik analyses uit kan voeren?
  • Welke toetsen moet ik uitvoeren om mijn hypothesen te testen?
  • Hoe interpreteer je de output van SPSS?

Als je er gewoon helemaal niks van het hele programma begrijpt en je hoofd op error schiet als de woorden SPSS alleen al hoort is onze begeleiding ook uitermate geschikt voor jou 😊!

De begeleiding is erop gericht jou in het proces te begeleiden. Daarom wordt aan het begin van de begeleiding ook samen met jou besproken wat jij van de SPSS begeleiding verwacht en wordt eventueel een plan van aanpak besproken.

Per afspraak wordt besproken waar je mee aan de slag gaat op basis van de vragen die je op dat moment heb of waar je tegenaan bent gelopen.

Onze begeleiders zijn naast kundig, ook toegankelijk voor jou. Dit betekent dat jij je vrij kunt voelen om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

De begeleiding vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

De sessie met de SPSS expert is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om verder te komen. Het is ook mogelijk om begeleiding op afstand te krijgen via online begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of lees hier over onze werkwijze.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding