Werkwijze

Iedere student loopt tegen specifieke problemen aan, en studenten moeten per studie vaak aan verschillende voorwaarden voldoen. Wij bieden twee typen begeleiding aan: Klassikale Begeleiding en Individuele Begeleiding.

De Statistiekklasjes en de SPSS workshops worden klassikaal gegeven in kleine groepen van ongeveer 4 tot 6 personen. De groepen zijn of door ons samengesteld op basis van gelijke stof en niveau of je kunt zelf een groep samenstellen en met studiegenoten komen. Op deze manier kunnen we de juiste stof die voor ieder relevant is behandelen.

Daarnaast hebben we onze Individuele Begeleiding voor zowel Statistiek als SPSS. De begeleiding daarbij is volledig afgestemd op jouw persoonlijke vragen, tempo en andere behoeften, en gaan per enkel consult. Hiervoor plannen we eerst een kennismakingsgesprek in om alles te bespreken en samen te bepalen wat het beste voor je is. Doorgaans spreken we wekelijks af om zo de volledige stof binnen afzienbare tijd onder de knie te krijgen en voldoende tijd uit te trekken om te oefenen. De afspraken zijn flexibel in te delen.