Werkwijze

De formule tot jouw success

Gratis adviesgesprek

Zo gaan wij te werk

Iedere student loopt tegen specifieke problemen aan. Wij passen onze werkwijze dan ook op jouw behoeften aan!
1

Invullen van contactformulier

Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je extra informatie over de begeleiding via de mail. Daarnaast ontvang je een sms met daarin een link naar onze whatsapp service. In het geval je haast hebt raden we je aan om meteen een app te versturen naar +31 6 52044280!


2

Telefonische kennismaking

Binnen 24 uur word je gebeld en doen we een telefonische kennismaking met je. We bespreken waar je tegenaan loopt en kunnen je dan uiteenzetten hoe we kunnen zorgen dat je verder komt. Tijdens het gesprek wordt gekeken welke begeleider het beste bij je past. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn we over het algemeen in staat je op korte termijn een afspraak voor je te maken!


We plannen voor de eerste keer twee consulten van 50 minuten waarvan de tweede optioneel is waar je tijdens de afspraak van besluit of je die wil gebruiken. Dit zorgt ervoor dat we in ieder geval voldoende tijd voor je hebben en dat jij alleen betaalt voor de tijd die je daadwerkelijk gebruikt.


3

Het eerste consult

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we meteen aan de slag zodat we geen tijd verliezen. De eerste 20 minuten van de begeleiding zijn voor jou om het uit te proberen. Geef je in de eerste 20 minuten aan dat de begeleiding jou niet verder helpt, dan zetten we de begeleiding stop. We kijken samen of we iets anders voor je kunnen betekenen (een andere begeleider bijvoorbeeld). In het geval dit niet zo is zien we de afspraak als een vrijblijvende kennismaking waar voor jou geen kosten aan verbonden zijn*. Indien de begeleiding je verder brengt, ga je natuurlijk door. Belangrijk om te benadrukken is dat jouw belang voorop staat! Bekijk Scriptiebegeleiding of Persoonlijke SPSS begeleiding voor meer informatie.


*Dit gebeurt zelden is onze ervaring. De keren dat dit voor is gekomen is het voornamelijk dat de verwachting van de student is dat wij de scriptie voor hun schrijven, wat we natuurlijk niet doen.


4

Vervolgstappen en evaluatie

Aan het eind van de afspraak bespreek je eventuele vervolgstappen. Dit kan gaan om het inplannen van een nieuwe afspraak, dat de begeleider je nog feedback geeft op waar je mee aan de slag gaat of dat je er uit bent en geen verdere begeleiding nodig hebt (wat natuurlijk het streven is).


De avond van je afspraak krijg je een mail met de duur van de afspraak en de mogelijkheid de afspraak te evalueren. Elke vrijdag worden de consulten gefactureerd die je die week hebt afgenomen zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact