De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Kom je er niet uit met statistiek?

Statistiek wordt door veel studenten als een flink struikelblok ervaren. Is het jou ook wel eens overkomen dat je tijdens een statistiekcollege het overzicht na een halve les al kwijt bent omdat het onbegrijpelijk saai wordt uitgelegd? Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je moeite hebt met statistiek, dit eerder aan andere factoren ligt dan dat je het écht niet kan. Statistiek is namelijk eerder een vaardigheid dan een talent, je moet de kneepjes van het vak alleen goed doorhebben. De juiste statistiekbegeleiding en voldoende oefening zullen tot een positief resultaat leiden.

Tijdens onze statistiek-bijles leggen wij de stof uit aan de hand van relevante en levendige voorbeelden, zonder te veel poespas, zodat je de stof snel in de vingers krijgt en eindelijk het gevoel hebt dat je doorhebt waar je mee bezig bent. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij de stof begrijpt en je vertrouwen is gegroeid, zodat je straks met een gerust hart je Statistiek tentamen kunt maken!

Wij bieden statistiekbegeleiding aan op elk niveau en stemmen de begeleiding af op het tempo van de student. De individuele begeleiding die wij bieden wordt dan ook helemaal afgestemd op jouw wensen en leerbehoeften. Wij leggen het zo uit dat jij het gaat begrijpen (en misschien dat je statistiek nog leuk gaat vinden ook!).

  • Wat is het verschil tussen een type 1 en type 2 fout?
  • Hoe moet ik een regressie analyse, een t-test, ANOVA of kruistabel uitrekenen?
  • Waar slaat nu eigenlijk die 95% regel op en hoe verhoudt die zich tot de overige 5%?
  • Wat betekent significant?
  • Hoe stel ik een goede hypothese op (en hoe kan ik die toetsen)?
  • Kan iemand me uitleggen wat het verschil is tussen de standaard fout en de standaard deviatie?

Dit is maar een greep uit de vragen waar je tijdens onze statistiekbegeleiding antwoord op kan krijgen. We bieden begeleiding op maat, wat inhoudt dat we onze begeleiding aanpassen aan de vragen die jij specifiek hebt. Zodat de gehele tentamenstof helemaal duidelijk wordt. Je zult merken dat dat je vrijwel direct al een stuk beter begrijpt wat er in je college-sheets staat en wat er in de colleges wordt verteld.

Onze persoonlijke statistiekbegeleiding is er helemaal op gericht om jouw individuele vragen over Statistiek te beantwoorden en je uit de brand te helpen als je vastloopt. We doen dit in jouw tempo en passen de inhoud volledig aan aan jouw specifieke behoeften. Dit kan betekenen dat we de belangrijkste onderdelen van Statistiek uitleggen zodat je het wel begrijpt, of extra met je gaan oefenen om zo een hogere kans van slagen te creëren. Nadat je vervolgens zelf je opdrachten hebt gemaakt, bespreken we de resultaten en geven je bruikbare feedback totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

Bezig met een statistiekopdracht en twijfel je of het klopt? Laat er dan een statistiekexpert feedback op geven! Als we het goed plannen heb je binnen enkele uren feedback waar je mee aan de slag kan.

Ben je al verder in de statistiek en heb je een specifieke vraag over statistiek waar je met een statistiekexpert over wil sparren of brainstormen? Dat kan met één van onze statistiekexperts!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding