De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wat is Process?

Ontwikkeld door Prof. Andrew F. Hayes (http://www.afhayes.com), Process is een gratis add-on voor SPSS waarmee je op een eenvoudige manier toch ingewikkelde moderatie en mediatie modellen kunt toetsen!

Na het downloaden van hun website, installeer je het eenmalig en krijgt dan voor altijd een extra menu-optie onder het kopje “Regression” in SPSS. Hierna hoef je niet langer verschillende losse regressies te runnen (mediatie) of je interactie-effecten zelf aan te maken (moderatie). Process biedt namelijk de mogelijkheid om in 1 analyse tegelijkertijd alle directe, indirecte en modererende effecten onderzoeken. Heel handig en tijdbesparend dus, alleen vinden veel studenten het lastig om de output die Process geeft helemaal correct te interpreteren.

Hieronder zie je een screenshot van Output in SPSS met Process:

Process_example2

Loop jij hier ook tegenaan, en zoek je hulp om goed te begrijpen welke resultaten er in je onderzoek te vinden zijn? Vul dan het Contactformulier in en we nemen contact met je op. Samen met een expert kun je dan in een consult samen de benodigde process analyses draaien en de output van Process doorspreken. Je begeleider helpt je om te begrijpen wat je output precies betekent voor je resultaten.

Voor als je met je handen in het haar zit!

Toets keuze en berekening (statistiek en SPSS)

Is statistiek zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en te te begrijpen zodat jij weer verder kan

Nodige bevestiging in je keuzes

Statistiek onder de knie krijgen betekent veel keuzes en fouten maken. Wij bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een statistiektentamen kan voor veel stress zorgen. We gaan samen aan de slag zodat jij klaar bent voor dat tentamen gaat!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

Wat kan je verwachten van de statistiekbegeleider

Onze methode in één minuut

(meer zelfs) zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding