De SPSSbegeleider waar je wél op kan rekenen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bel dan naar 020-7522702, of stuur een e-mail naar info@afstudeerbegeleider.nl.

Scripties en andere (privé)zaken die je met ons bespreekt, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van mensen. We streven er dan ook naar dat je uiteindelijk de stof zelf gaat begrijpen en kan toepassen. In geen enkel geval maken wij jouw opdrachten, schrijven we je scriptie of voeren we een analyse voor je uit. Wij gaan samen met jou aan de slag en leggen je de stof helder en begrijpelijk uit, zodat je uiteindelijk inziet wat je moet doen en hoe je het moet doen. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van de student en de moeilijkheidsgraad van de opdracht. Een richtlijn: het bijbrengen van basiskennis van SPSS en statistiek duurt gemiddeld 4 tot 5 consulten.

We gaan er uiteraard alles aan doen om jou te helpen bij je scriptie of tentamen. Wij begeleiden je intensief en ontwikkelen jouw kennis, zodat jij in staat bent om te slagen voor je tentamen of om een goede scriptie in te leveren. We ondersteunen je natuurlijk bij je voorbereiding op je tentamen, of tot aan de laatste loodjes van je scriptie. We kunnen helaas niet garanderen dat je slaagt of dat je scriptie voldoende wordt beoordeeld. Hier hebben immers ook andere factoren, die wij niet kunnen controleren, invloed op (zoals veranderende criteria vanuit je opleiding). Een bepaalde zekerheid kunnen we je wel geven: het slagingspercentage van alle studenten die bij ons het begeleidingstraject volgen in 90%!

Wanneer een begeleider uitvalt, zorgen wij, in overleg met de student en in alle redelijkheid, voor een gelijkwaardige vervanging.

Bij uitzondering en in overleg kan in termijnen vastgelegd worden. Dit dient schriftelijk vastgelegd te worden.

Omdat Afstudeerbegeleider een onderwijs ondersteund bureau is, betaal je bij ons geen BTW.

Het is mogelijk dat de kosten (gedeeltelijk) fiscaal aftrekbaar alleen hangt dit volledig af van jouw persoonlijke situatie.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding