De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Persoonlijke begeleiding bij statistiek

Heb je van nature moeite met statistiek? Denk je het allemaal wel te begrijpen, maar heb je behoefte aan extra begeleiding in je eigen tempo? Of kom je er echt niet meer uit en nadert de deadline met rasse schreden? Statistiekbegeleider.nl geeft individuele begeleiding in statistiek; op maat gemaakte begeleiding om te beantwoorden aan jouw persoonlijke vraagstukken en je uit de brand te helpen wanneer je vastloopt met statistiek.

Tijdens de begeleiding kunnen we de belangrijkste onderdelen van je colleges nog eens grondig doornemen en helder uitleggen, en samen met jou extra oefenen om een hogere slagingskans voor je tentamen te verwezenlijken. We kunnen je uiteraard ook helpen met statistiekopdrachten. We begeleiden je tijdens het maken van je opdrachten en bespreken de resultaten totdat alles helemaal duidelijk voor je is.

Onze werkwijze is dat we niets zomaar voorzeggen of voordoen, maar je alles uitleggen wat je moet weten om zelf aan de slag te kunnen. Deze werkwijze is gestoeld op het uitgangspunt dat jij ook zelf uiteindelijk, zonder hulp, je tentamen of opdracht moet kunnen maken, en dus de kennis moet bezitten zelfstandig te werken.

De begeleiding is erop gericht jou in het proces te begeleiden. Daarom wordt aan het begin van de begeleiding ook samen met jou besproken wat jij van de statistiekbegeleiding verwacht en wordt eventueel een plan van aanpak besproken. Heb je specifieke vragen dan ga je natuurlijk daarmee aan de slag!

Per afspraak wordt besproken waar je mee aan de slag gaat op basis van de vragen die je op dat moment heb of waar je tegenaan bent gelopen.

Onze begeleiders zijn naast kundig, ook toegankelijk voor jou. Dit betekent dat jij je vrij kunt voelen om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

De begeleiding vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

De begeleider is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen maar kan ook je opdracht van feedback voorzien. Check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

Voor als je met je handen in het haar zit!

Toets keuze en berekening (statistiek en SPSS)

Is statistiek zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en te te begrijpen zodat jij weer verder kan

Nodige bevestiging in je keuzes

Statistiek onder de knie krijgen betekent veel keuzes en fouten maken. Wij bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een statistiektentamen kan voor veel stress zorgen. We gaan samen aan de slag zodat jij klaar bent voor dat tentamen gaat!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

Wat kan je verwachten van de statistiekbegeleider

Onze methode in één minuut

(meer zelfs) zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding