al meer dan 7 jaar

één op één persoonlijke SPSS begeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage van onze studenten!

Online SPSS begeleiding

Online SPSS begeleiding nodig? Als student sta je voor het halen van opdrachten en scripties dikwijls onder tijdsdruk. Je hebt daarom misschien niet de tijd om bij ons op kantoor langs te komen voor begeleiding. Daarnaast merken wij dat ook van buiten Amsterdam, Utrecht en Den Haag interesse is in onze diensten en ook deze studenten willen we graag ondersteunen bij de data-analyse van de scriptie, SPSS opdracht of waar je ook tegenaan loopt met SPSS!

Skype

We geven begeleiding via Skype. Dit is een dienst waarbij je met elkaar kan communiceren via audio en het delen van je scherm. Wij kunnen op jouw scherm meekijken om je gerichte aanwijzingen en direct advies te geven over hoe je verder moet.

Online begeleiding

Door gebruik te maken van Skype kunnen we je via een online consult uitleggen hoe SPSS werkt, hoe je bepaalde toetsen uitvoert en kunnen we je bijvoorbeeld volledig door de output van je scriptie praten.

Mogelijk heb je slechts een paar korte vragen waarop je een antwoord nodig hebt om weer verder te kunnen; ook voor dergelijke situaties is een consult via Skype erg geschikt.

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met SPSS?

Wij helpen je waar je ook tegenaan loopt met SPSS! Wil je gewoon met iemand samen eraan zitten die uitlegt hoe het werkt? Check dan onze SPSS begeleiding! Heb je een SPSS opdracht gemaakt of je data van je scriptie geanalyseerd maar ben je er niet zeker van en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Wil je weten hoe wij te werk gaan? Check dan onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!