Online SPSS Begeleiding

Hoe werkt online SPSS begeleiding?

Gratis adviesgesprek

Online SPSS begeleiding

Online SPSS begeleiding nodig? Als student sta je voor het halen van opdrachten en scripties dikwijls onder tijdsdruk. Je hebt daarom misschien niet de tijd om bij ons op kantoor langs te komen voor begeleiding. Daarnaast merken wij dat ook van buiten Amsterdam, Utrecht en Den Haag interesse is in onze diensten en ook deze studenten willen we graag ondersteunen bij de data-analyse van de scriptie, SPSS opdracht of waar je ook tegenaan loopt met SPSS!

Skype

We geven begeleiding via Skype. Dit is een dienst waarbij je met elkaar kan communiceren via audio en het delen van je scherm. Wij kunnen op jouw scherm meekijken om je gerichte aanwijzingen en direct advies te geven over hoe je verder moet.

Online begeleiding

Door gebruik te maken van Skype kunnen we je via een online consult uitleggen hoe SPSS werkt, hoe je bepaalde toetsen uitvoert en kunnen we je bijvoorbeeld volledig door de output van je scriptie praten.

Mogelijk heb je slechts een paar korte vragen waarop je een antwoord nodig hebt om weer verder te kunnen; ook voor dergelijke situaties is een consult via Skype erg geschikt.

Bobby Lee Houtkoop

Geschreven door:

Bobby Lee Houtkoop
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met SPSS? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap met SPSS!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan SPSSHandboek jou helpen?

Wij helpen je waar je ook tegenaan loopt met SPSS! Wil je gewoon met iemand samen eraan zitten die uitlegt hoe het werkt?

Check onze SPSS begeleiding! Heb je een SPSS opdracht gemaakt of je data van je scriptie geanalyseerd maar ben je er niet zeker van en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Wil je weten hoe wij te werk gaan? Check dan onze werkwijze.WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons nu een bericht!


Contact
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact