De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Heb jij nú iemand nodig die gaat helpen met SPSS? Online spoedbegeleiding is een online meeting (via ZOOM of Google meet) waarin jij te horen krijgt wat er wel en niet klopt van wat je aan het doen bent. Je kan al je SPSS of andere onderzoek en methode gerelateerde vragen stellen. Je betaalt alleen voor de tijd dat de SPSS begeleider met je aan het werk is. Vaak is een uurtje genoeg.

Hieronder zie je de tijden dat ik beschikbaar ben. Wanneer jij een geschikt moment hebt gevonden plan jij jezelf in en gaan we aan de slag. Twijfel je of je er wat aan gaat hebben? Wanneer je binnen de eerste 25 minuten aangeeft dat het je niks brengt stoppen we de begeleiding. Dat gebeurt gelukkig zelden (daarom durven we dat ook zonder blozen aan te bieden).

Plan jouw online SPSS begeleiding

De SPSS begeleider

Stijn verzorgt de spoedbegeleiding. Hij is de oprichter van Afstudeerbegeleider en heeft al meer dan 11 jaar ervaring en al meer dan 1000 studenten geholpen met waar ze ook tegen aan liepen tijdens het afstuderen.

Previous slide
Next slide

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Wil jij meer weten of heb je een persoonlijke/inhoudelijke vraag?

Je kan ons appen met al je vragen gerelateerd aan de online spoedbegeleiding

of stuur een Stijn een email