SPSS Cursus / Workshop

Wil je jezelf, een collega of medewerker bekwamen in SPSS? De vaardigheid van het analyseren van data is een meerwaarde binnen vele organisaties. Een van de meest gebruikte data-analyse programma’s SPSS is een goed te gebruiken programma, maar je moet wel de handvatten hebben hiermee om te gaan.

Zo kan het eerste probleem waar je als onervaren gebruiker tegenaan kan lopen al het exporteren van data uit excel naar SPSS zijn. Vervolgens moet je in staat zijn de data te kunnen bewerken en op te schonen, alvorens je tot analyseren overgaat. Vervolgens is het een uitdaging de juiste toets of techniek te kiezen en tot slot moet men in staat zijn om de output te interpreteren.

Om deze handvatten te bieden, bieden wij SPSS cursussen aan. De deelnemers worden in groepen van maximaal 8 personen stap voor stap wegwijs gemaakt in het programma. De SPSS cursus begint bij de basis van SPSS. Aan de hand van de aard van de werkzaamheden en de persoonlijke doelen wordt gekeken welke SPSS cursus het beste aansluit bij de cursist.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de SPSS cursus:

  • Importeren van de data in SPSS
  • Bewerken en opschonen van databestand
  • Het uitvoeren van analyses en toetsen
  • Generenen van tabellen en grafieken
  • Interpreteren van de resultaten en SPSS output

Locatie SPSS cursus

De SPSS cursus wordt gegeven op ons kantoor in Amsterdam. Ook een SPSS-cursus op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Duur SPSS cursus

De SPSS cursus bestaat minimaal uit één dagdeel of twee dagdelen per keer. Aan de hand van het niveau dat de cursist wenst te behalen wordt gekeken hoeveel dagdelen nodig zijn.

Laat ons via het contactformulier weten wat de situatie is, zodat we contact met je kunnen opnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Contactformulier

Vul nu in, dan nemen we zo snel mogelijk (gemiddeld 1-2 uur, max 24 uur) contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.