De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

SPSS cursus

SPSS cursus nodig? SPSS is één van de grootste struikelblokken tijdens je studie. Volg dus net als andere geslaagde studenten onze SPSS cursus zodat jij ook verder kan!

De SPSS cursus is er om jou kennis te laten op doen over specifieke onderwerpen van SPSS. Tijdens cursus worden de verschillende onderdelen één voor één behandeld en uitgelegd.  De begeleider gaat proactief met jou aan de slag zodat jij begrijpt wat je aan het doen bent.

  • Wanneer voer je welke toets uit?
  • Hoe voer ik de t-test/anova’s/regressies uit?
  • Hoe interpreteer je de output van SPSS?
  • Hoe check in de assumpties en de betrouwbaarheid van mijn dataset?
  • Hoe kan ik data splitten?
  • Hoe zit dat nu met compute, recode into same of into different?

Als je er gewoon helemaal niks van het hele programma begrijpt en je hoofd op error schiet als de woorden SPSS alleen al hoort is dit uitermate geschikt voor jou 😊!

De begeleiding vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

De SPSS cursus kan zowel individueel of in groepen worden gegeven. Neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is!

De SPSS cursus wordt verzorgd door één van de begeleiders van Afstudeerbegeleider. Onze begeleiders zijn naast kundig toegankelijk voor jou. Dit betekent dat zij erop gericht zijn jou op je gemak te stellen zodat jij vrij bent om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

De SPSS cursus is erop gericht jouw kennis over SPSS te ontwikkelen in de gebieden die nodig zijn. Daarom wordt aan het begin van de SPSS cursus ook samen besproken welke onderwerpen worden wanneer worden behandeld en ga je aan de slag!

SPSS workshops 1

Het doel in de 1e Workshop is om vertrouwd te raken met het programma. We leren je daarna hoe je het programma moet gebruiken; de belangrijkste aspecten van de Data view en Variable view komen aan bod. Ook kijken we naar het op de juiste manier invoeren en opschonen van je data. Daarnaast behandelen we de beschrijvende statistieken en laten we zien hoe de belangrijkste assumpties gecontroleerd moeten worden. Deze voorkennis is broodnodig, voordat je je analyses kunt uitvoeren.

SPSS workshops 2

In de 2e workshop gaan we in op de verschillende toetsen die gebruikt worden om het verband tussen twee variabelen aan te tonen. Denk aan de verschillende T-toetsen, een Chi-kwadraat toets, de correlatie of een enkelvoudige regressieanalyse. Na het volgen van de eerste 2 sessies zal je zien dat je het programma eindelijk al goed begrijpt en kan je zelfstandig de meeste opdrachten maken en een simpele kwantitatieve analyse uitvoeren.

SPSS workshops 3

De 3e Workshop behandelt de echt geavanceerde technieken en de invloeden van meerdere variabelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een meervoudige regressieanalyse, een AN(C)OVA met interactie-effecten, de factoranalyse of een logistische regressieanalyse. Uiteraard leggen we je niet alleen uit hoe je deze toetsen moet uitvoeren, maar bespreken we ook uitgebreid alle SPSS-output en grafieken.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding