De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Kom jij er niet uit met SPSS?

SPSS is waarschijnlijk het vak dat de meeste slapeloze nachten veroorzaakt onder studenten. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. SPSS Handboek biedt nu ook begeleiding in Utrecht! Je kunt ook begeleiding op afstand krijgen via online begeleiding. Hierin ondersteunen wij studenten bij hun statistiek tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van hun studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met SPSS en zie je door de bomen het bos niet meer met SPSS, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je SPSS te verwijderen? Geen nood! Het team van SPSS Handboek helpt je verder! Naast SPSS geven wij ook begeleiding bij statistiek en de scriptie.

Vanwege Corona hebben wij helaas ons kantoor in Utrecht tijdelijk moeten sluiten. We kunnen je helpen in in van onze kantoren of online!

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke SPSS of statistiek begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

Voor als je met je handen in het haar zit!

Toets keuze en berekening (statistiek en SPSS)

Is statistiek zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en te te begrijpen zodat jij weer verder kan

Nodige bevestiging in je keuzes

Statistiek onder de knie krijgen betekent veel keuzes en fouten maken. Wij bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een statistiektentamen kan voor veel stress zorgen. We gaan samen aan de slag zodat jij klaar bent voor dat tentamen gaat!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

Wat kan je verwachten van de statistiekbegeleider

Onze methode in één minuut

0 studenten
(meer zelfs) zijn je voorgegaan
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding