De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

SPSS begeleiders in Tilburg die je verder helpen!

Wij staan voor je klaar staat wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

SPSS is waarschijnlijk een onderdeel dat de meeste slapeloze nachten veroorzaakt onder studenten. Ook die in Tilburg. De meeste studenten moeten er een keer aan geloven. Afstudeerbegeleider biedt helaas op dit moment geen begeleiding in Tilburg maar wél in Amsterdam! Je kunt ook begeleiding op afstand krijgen via online begeleiding. Hierin ondersteunen wij studenten bij opdrachten of in de afrondende fase van hun studie met de data-analyse. Haalt SPSS het bloed onder je nagels vandaan en sta  je op het punt je computer het raam uit te gooien? Geen nood! Het team van Statistiekbegeleider helpt je verder!

Wij ondersteunen studenten bij hun statistiek tentamen, opdrachten of in de afrondende fase van hun studie met de data-analyse. Loop je helemaal vast met statistiek en zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden? Geen nood! Het team van statistiekbegeleider helpt je verder! Naast statistiek geven wij ook begeleiding bij SPSS en de scriptie.

Vanwege Corona hebben wij helaas ons kantoor in Tilburg tijdelijk moeten sluiten. We kunnen je helpen in in van onze kantoren of online!

De begeleider is erop gericht om jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke SPSS of statistiek begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding