De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wat is R?

R is een gratis software om statistische berekeningen mee te maken en grafieken weer te geven. Je kunt met dit programma dus statistische analyses uitvoeren en de hypotheses voor je onderzoek toetsen. Naast SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), wordt er in het hoger onderwijs steeds meer met R gewerkt. 

Hulp nodig met het gebruik van R software? Het team van Statistiekbegeleider kan je die R hulp bieden!

Hoe kunnen wij jou helpen met R?

Kom je er dus niet uit met de data-analyse voor je scriptie of een opdracht? Laat ons weten op welke punten je vastloopt. Wij kunnen je dan gerichte en bruikbare begeleiding geven met de software die jij zelf wil of moet gebruiken. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier over onze werkwijze.

Voor als je met je handen in het haar zit!

Toets keuze en berekening (statistiek en SPSS)

Is statistiek zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en te te begrijpen zodat jij weer verder kan

Nodige bevestiging in je keuzes

Statistiek onder de knie krijgen betekent veel keuzes en fouten maken. Wij bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een statistiektentamen kan voor veel stress zorgen. We gaan samen aan de slag zodat jij klaar bent voor dat tentamen gaat!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

Wat kan je verwachten van de statistiekbegeleider

Onze methode in één minuut

(meer zelfs) zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding