De statistiekbegeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Hulp nodig bij statistiek?

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wat kan ik verwachten van de Statistiek hulp?

Heb je hulp met statistiek nodig? Statistiek is voor veel studenten een struikelblok. Dit is vaak onnodig en met de juiste statistiek hulp kunnen wij je helpen om het vak echt te gaan begrijpen, zodat jij je tentamen haalt! Daarnaast zul je merken dat statistiek in veel aspecten van het dagelijks leven terugkomt, je beter wetenschappelijke artikelen zult begrijpen en je later ook weer statistiek tegenkomt in je scriptie, wanneer je je data moet analyseren met bijvoorbeeld SPSS.

Overkomt het jou ook, dat je tijdens het statistiekcollege het overzicht na een halve les al kwijt bent, omdat het zo onbegrijpelijk of slaapverwekkend wordt uitgelegd? Tijdens onze statistiekbijles leggen wij de stof uit aan de hand van relevante en levendige voorbeelden, zonder poespas, zodat je het doorkrijgt en eindelijk het gevoel hebt dat je begrijpt waar je mee bezig bent!

Wij bieden naast persoonlijk statistiekbegeleiding op onze locaties in Utrecht en Amsterdam ook online begeleiding aan op elk niveau en aangepast aan jouw eigen tempo. Check ook onzefeedback mogelijkhedenKlik hier voor meer informatie

Heb je hulp met SPSS nodig? SPSSHandboek.nl kan je helpen! SPSS kan een lastig programma zijn om onder de knie te krijgen, maar door onze manier van werken zal je het programma sneller door hebben dan je ooit zou verwachten! Wij bieden SPSS hulp aan die duidelijk en relevant is voor jou, zodat jij eindelijk alles van SPSS gaat begrijpen wat je nodig hebt voor je eigen analyses.

Heb je binnenkort een SPSS opdracht en zit je vast? Onze individuele SPSS Begeleiding gaat helemaal in op jouw wensen, in jouw tempo en sluit dus aan op jouw opdrachten. We leggen je alleen de technieken uit die interessant zijn voor je en hoe je deze moet doen en interpreteren met SPSS. Je kunt ook kiezen voor feedback mogelijkheden zodat je je huis niet uit hoeft voor begeleiding.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding