Statistiekbegeleider

Hulp nodig bij statistiek?

Statistiekbegeleider.nl

Statistiekbegeleider.nl is het onderdeel van Afstudeerbegeleider.nl dat zich helemaal richt op studenten die moeite hebben met statistiek of SPSS.

Statistiek hulp

Heb je hulp met statistiek nodig? Statistiek is voor veel studenten een struikelblok. Dit is vaak onnodig en met de juiste statistiek hulp kunnen wij je helpen om het vak echt te gaan begrijpen, zodat jij je tentamen haalt! Daarnaast zul je merken dat statistiek in veel aspecten van het dagelijks leven terugkomt, je beter wetenschappelijke artikelen zult begrijpen en je later ook weer statistiek tegenkomt in je scriptie, wanneer je je data moet analyseren met bijvoorbeeld SPSS.

Overkomt het jou ook, dat je tijdens het statistiekcollege het overzicht na een halve les al kwijt bent, omdat het zo onbegrijpelijk of slaapverwekkend wordt uitgelegd? Tijdens onze statistiekbijles leggen wij de stof uit aan de hand van relevante en levendige voorbeelden, zonder poespas, zodat je het doorkrijgt en eindelijk het gevoel hebt dat je begrijpt waar je mee bezig bent!

Wij bieden naast persoonlijk statistiekbegeleiding op onze locaties in Utrecht en Amsterdam ook online begeleiding aan op elk niveau en aangepast aan jouw eigen tempo. Check ook onzefeedback mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie

SPSS hulp

Heb je hulp met SPSS nodig? SPSSHandboek.nl kan je helpen! SPSS kan een lastig programma zijn om onder de knie te krijgen, maar door onze manier van werken zal je het programma sneller door hebben dan je ooit zou verwachten! Wij bieden SPSS hulp aan die duidelijk en relevant is voor jou, zodat jij eindelijk alles van SPSS gaat begrijpen wat je nodig hebt voor je eigen analyses.

Heb je binnenkort een SPSS opdracht en zit je vast? Onze individuele SPSS Begeleiding gaat helemaal in op jouw wensen, in jouw tempo en sluit dus aan op jouw opdrachten. We leggen je alleen de technieken uit die interessant zijn voor je en hoe je deze moet doen en interpreteren met SPSS. Je kunt ook kiezen voor feedback mogelijkheden zodat je je huis niet uit hoeft voor begeleiding.

Kurt Kreulen

Geschreven door:

Kurt Kreulen
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met SPSS? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap met SPSS!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan SPSSHandboek jou helpen?

Check onze SPSS begeleiding! Heb je een SPSS opdracht gemaakt of je data van je scriptie geanalyseerd maar ben je er niet zeker van en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Wil je weten hoe wij te werk gaan? Check dan onze werkwijze.WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons nu een bericht!


Contact
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht