al meer dan 7 jaar

één op één persoonlijke SPSS begeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage van onze studenten!

SPSS Sparringpartner nodig?

SPSS is één van de grootste struikelblokken tijdens je studie. Herken jij je hier in? Kom een keer sparren met één van onze experts!

Waar kan ik over sparren met de SPSS sparringpartner?

De sparringssessie is op specifieke SPSS of data-analyse vragen gericht. Je beschikt dus al over voldoende kennis om met SPSS te werken alleen moet je bepaalde keuzes maken in bijvoorbeeld je analyses of de structuur van je enquête. Studenten gebruiken de SPSS sparringpartner vaak om de feedback van hun begeleider te bespreken. Ook kan de SPSS expert een laatste check doen op je resultaten sectie van je scriptie voordat je hem inlevert.

  • Ik ben klaar met mijn resultaten van mijn scriptie maar klopt het nu wel wat ik heb gedaan?
  • Ik heb feedback van mijn begeleider gekregen maar begrijp niet wat deze bedoelt. Wat moet ik doen?
  • Ik heb een fout gemaakt bij het verzamelen van mijn data waardoor ik mijn hypothese niet kan toetsen. Wat nu?

Locatie

De SPSS sparringsessie vindt plaats bij ons op kantoor of online. Wat jou het beste uitkomt!

Jouw SPSS sparringpartner

Onze SPSS experts zijn naast kundig toegankelijk voor jou. Dit betekent dat zij erop gericht zijn jou op je gemak te stellen zodat jij vrij bent om te vragen naar alles wat jij nog niet begrijpt zonder je daarbij opgelaten te voelen.

Hoe gaat SPSS sparringssessie in zijn werk?

De SPSS sparringsessie is erop gericht jou te voorzien van de input die je nodig hebt om weer verder te komen. Je duikt meteen de inhoud in door je hypothesen en data te bespreken. Vervolgens ga je direct aan de slag met waar je tegenaan loopt.

Wil jij weten wat de SPSS sparringspartner voor jou kan betekenen?

Wij helpen je waar je ook tegenaan loopt met SPSS! Wil je gewoon met iemand samen eraan zitten die uitlegt hoe het werkt? Check dan onze SPSS begeleiding! Heb je een SPSS opdracht gemaakt of je data van je scriptie geanalyseerd maar ben je er niet zeker van en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Wil je weten hoe wij te werk gaan? Check dan onze werkwijze.

 

 

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!