De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Scriptiebegeleiding nodig?

De scriptie wordt door veel studenten als een flink struikelblok ervaren. Maar vroeg of laat moet je er toch echt aan geloven. Wij bieden de hulp en ondersteuning in alle fasen van het schrijfproces, en begeleiden je door je onderzoek heen. Ons team motiveert en coacht je van begin tot einde. Hoe eerder je ons bij je afstuderen betrekt, hoe beter jouw scriptie zal worden en hoe eerder jij bent afgestudeerd!

Waar loop je tegenaan? Waar liggen kansen tot verbeteringen? In een persoonlijk consult wordt gekeken naar de structuur, schrijfstijl en het niveau van jouw scriptie. Er is ruimte voor het uitweiden naar de theorie en je kunt zelf aangeven wat je wilt behandelen. Onze experts hebben jaren ervaring en specialisatie!

Check hier de mogelijkheden voor hoe online begeleiding voor je scriptie! 

Wij bieden verschillende services aan; van feedback mogelijkheden tot persoonlijke begeleiding. Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Voor als je met je handen in het haar zit!

Toets keuze en berekening (statistiek en SPSS)

Is statistiek zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en te te begrijpen zodat jij weer verder kan

Nodige bevestiging in je keuzes

Statistiek onder de knie krijgen betekent veel keuzes en fouten maken. Wij bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een statistiektentamen kan voor veel stress zorgen. We gaan samen aan de slag zodat jij klaar bent voor dat tentamen gaat!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

Wat kan je verwachten van de statistiekbegeleider

Onze methode in één minuut

0 studenten
(meer zelfs) zijn je voorgegaan
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding