Scriptie Hulp

Behoefte aan scriptie hulp?

Behoefte aan scriptie hulp?

Ben jij bezig met je scriptie en loop je vast? Kan je hierdoor de motivatie niet meer vinden om het werk weer op te pakken? Heb je vanuit studie te weinig handvatten gekregen om een goede scriptie te schrijven? Of heb je moeite met een specifiek aspect van de scriptie, zoals het opstellen van een theoretisch kader of het schrijven van je conclusies en discussie? Wij kunnen je hierbij helpen!

We bieden zowel begeleiding gedurende het volledige scriptietraject, als losse consulten om je weer op weg te helpen wanneer je tegen een specifiek aspect aanloopt. Zo kunnen we bijvoorbeeld in twee consulten met je meedenken wat de rode lijn van je scriptie zal moeten zijn; wat is nu eigenlijk het probleem? Welke hoofd- en deelvragen moet ik stellen om dit probleem op te lossen? Welke literatuur is relevant?

Hoe kunnen wij jou verder helpen met je scriptie?

Wij bieden verschillende services aan; van feedback mogelijkheden tot persoonlijke begeleiding. Kijk voor meer informatie opscriptie hulp. Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met SPSS? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap met SPSS!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan SPSSHandboek jou helpen?

Check onze SPSS begeleiding! Heb je een SPSS opdracht gemaakt of je data van je scriptie geanalyseerd maar ben je er niet zeker van en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Wil je weten hoe wij te werk gaan? Check dan onze werkwijze.WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons nu een bericht!


Contact
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht