De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Scriptie hulp nodig?

Ben jij bezig met je scriptie en loop je vast? Kan je hierdoor de motivatie niet meer vinden om het werk weer op te pakken? Heb je vanuit studie te weinig handvatten gekregen om een goede scriptie te schrijven? Of heb je moeite met een specifiek aspect van de scriptie, zoals het opstellen van een theoretisch kader of het schrijven van je conclusies en discussie? Wij kunnen je hierbij helpen!

We bieden zowel begeleiding gedurende het volledige scriptietraject, als losse consulten om je weer op weg te helpen wanneer je tegen een specifiek aspect aanloopt. Zo kunnen we bijvoorbeeld in twee consulten met je meedenken wat de rode lijn van je scriptie zal moeten zijn; wat is nu eigenlijk het probleem? Welke hoofd- en deelvragen moet ik stellen om dit probleem op te lossen? Welke literatuur is relevant?

Wij bieden verschillende services aan; van feedback mogelijkheden tot persoonlijke begeleiding. Kijk voor meer informatie op scriptie hulp. Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding