De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wie zijn wij?

Afstudeerbegeleider.nl is in 2010 opgericht omdat veel studenten wel wat ondersteuning bleken te kunnen gebruiken bij statistiek en SPSS, bijvoorbeeld  tijdens het schrijven van hun scriptie en Statistiek tentamens. Onze visie is dat studeren en het schrijven van een scriptie een leerzame en leuke periode moet zijn. Onze missie is daarom studenten te begeleiden en bij te staan zodat zij op een gestructureerde en efficiënte manier kunnen (af)studeren. Het ontwikkelen van mensen staat bij ons centraal.

Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van mensen. Wij geloven dat elke student in staat is om met de juiste begeleiding en ondersteuning een tentamen te halen of af te studeren. De kracht van Statistiekbegeleider is dat de begeleiding bij de basis begint en je specifiek getraind wordt in de onderdelen waar je moeite mee hebt. Ben je benieuwd naar hoe eerdere studenten onze begeleiding ervaren hebben, en wat ze ervan hebben opgestoken? Wij laten de studenten aan het woord.

Wij vinden het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons. Geen formeel gedoe, maar gewoon relaxed. We werken in een ontspannen en informele sfeer, waar begrip en ruimte is voor elke student, probleem of vraag. Deze laagdrempeligheid is kenmerkend voor Statistiekbegeleider. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin jij alle inhoudelijke vragen durft te stellen en kan stellen waar je vanuit je opleiding geen ruimte voor krijgt. Ook onze studieruimtes zijn bedoeld om die ruimte jou in letterlijke zin te bieden. Je kunt op ons kantoor aan de Maassluisstraat te Amsterdam in alle rust studeren, en één van onze begeleiders altijd om hulp vragen als je vastloopt.

Onze begeleiders leiden wij zelf op. Op deze manier hebben we altijd zicht op de begeleiding die geboden wordt en kunnen onze studenten vertrouwen op hoogstaande kwaliteit van het werk dat we leveren.

Afstudeerbegeleider, het bedrijf waar Statistiekbegeleider deel van uitmaakt, bestaat uit een jong en enthousiast team van zeven mensen. De jeugdige identiteit van ons team maakt dat we toegankelijk en makkelijk aanspreekbaar zijn voor de studenten die we begeleiden. Al onze fulltime begeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van verscheidene studenten van uiteenlopende studierichtingen. Zij worden ondersteund door uitmuntende en ontzettend gemotiveerde studenten van verschillende studies. Voor de combinatie van afgestudeerden en studerenden hebben wij bij Afstudeerbegeleider bewust gekozen, omdat jonge mensen die zelf nog aan hun studie bezig zijn natuurlijk als geen ander begrijpen waar medestudenten mogelijkerwijs tegenaan lopen tijdens hun studie. Deze bijzondere combinatie resulteert in toegankelijke en flexibele studie- en afstudeerbegeleiding van hoogstaande kwaliteit.

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding