Over ons

Benieuwd naar Afstudeerbegeleider?

Wie zijn wij?

Afstudeerbegeleider.nl is in 2010 opgericht omdat veel studenten ondersteuning kunnen gebruiken bij statistiek en SPSS tijdens het schrijven van hun scriptie en het afronden van hun afstuderen. Onze visie is dat afstuderen en het schrijven van een scriptie een leerzame en leuke periode moet zijn. Onze missie is daarom studenten tijdens hun afstuderen te begeleiden en bij te staan zodat zij op een gestructureerde en efficiënte manier afstuderen en zich kunnen richten op hun beginnende carrière. Het ontwikkelen van mensen staat bij ons centraal.

Persoonlijke begeleiding

Wij passen de begeleiding aan op elk afzonderlijk individu omdat de wijze van begeleiding van invloed is op jouw ontwikkeling. Wanneer je moeite hebt met statistiek of je scriptie, ligt dat eerder aan andere factoren dan dat het komt omdat je het écht niet kan. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste begeleiding tot het gewenste resultaat leidt. Daarom lopen studenten hier ook alleen maar weg wanneer ze de stof begrijpen en hun vertrouwen is gegroeid. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees dan meer over onze Werkwijze.

Het team van Afstudeerbegeleider
Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap met SPSS!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!Sfeer

Wij vinden het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons. Geen formeel gedoe, maar gewoon relaxed. Daarom geven we onze begeleiding in een gezellige en rustige ruimte, omdat studenten zich daar prettig bij voelen. Afstuderen kan leuk zijn! Maak hier kennis met het team!Kwaliteit

Onze afstudeerbegeleiders leiden wij zelf op. Hierdoor hebben wij direct zicht op de kwaliteit die wij leveren. Tevens kunnen we daardoor volledig achter de kwaliteit van de begeleiding staan.Scherpe prijzen

Een groot voordeel van Afstudeerbegeleider.nl is dat wij de gelegenheid hebben begeleiders te selecteren waarin wij veel potentie en talent zien. Vervolgens leiden wij onze begeleiders zelf op en daarom kan Afstudeerbegeleider.nl zich veroorloven de uurtarieven laag te houden.

s

Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht