al meer dan 7 jaar

één op één persoonlijke SPSS begeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage van onze studenten!

Wie zijn wij?

SPSS handboek is onderdeel van Afstudeerbegeleider.nl, wat in 2010 is opgericht omdat veel studenten ondersteuning kunnen gebruiken bij statistiek en SPSS tijdens het schrijven van hun scriptie en het afronden van hun afstuderen. Onze visie is dat afstuderen en het schrijven van een scriptie een leerzame en leuke periode moet zijn. Onze missie is daarom studenten tijdens hun afstuderen te begeleiden en bij te staan zodat zij op een gestructureerde en efficiënte manier afstuderen en zich kunnen richten op hun beginnende carrière. Het ontwikkelen van mensen staat bij ons centraal.

Persoonlijke begeleiding

Wij passen de begeleiding aan op elk afzonderlijk individu omdat de wijze van begeleiding van invloed is op jouw ontwikkeling. Wanneer je moeite hebt met statistiek of je scriptie, ligt dat eerder aan andere factoren dan dat het komt omdat je het écht niet kan. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste begeleiding tot het gewenste resultaat leidt. Daarom lopen studenten hier ook alleen maar weg wanneer ze de stof begrijpen en hun vertrouwen is gegroeid. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees dan meer over onze Werkwijze.

Visie

Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van mensen en wij geloven dat elke student in staat is om met de juiste begeleiding en ondersteuning af te studeren of het tentamen te halen. Dat betekent dat we niets zomaar voorzeggen, voordoen of voorschrijven. We leggen je alles uit wat je moet weten om je tentamen te maken of je scriptie te schrijven, en het is aan jou om met die kennis aan de slag te gaan. We geven constructieve feedback en uitvoerige suggesties voor verbetering, we stellen de juiste vragen en laten je zelf nadenken. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie of andere opdrachten verwerkt. zo blijven jouw prestaties ook echt jouw prestaties. Ben je benieuwd naar wat studenten van onze begeleiding vonden en wat voor feedback we van ze hebben gekregen? Kijk dan even bij Ervaringen studenten.

Sfeer

Wij vinden het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons. Geen formeel gedoe, maar gewoon relaxed. Daarom geven we onze begeleiding in een gezellige en rustige ruimte, omdat studenten zich daar prettig bij voelen. Afstuderen kan leuk zijn!

Kwaliteit

Onze afstudeerbegeleiders leiden wij zelf op. Hierdoor hebben wij direct zicht op de kwaliteit die wij leveren. Tevens kunnen we daardoor volledig achter de kwaliteit van de begeleiding staan.

Scherpe prijzen

Een groot voordeel van Afstudeerbegeleider.nl is dat wij de gelegenheid hebben begeleiders te selecteren waarin wij veel potentie en talent zien. Vervolgens leiden wij onze begeleiders zelf op en daarom kan Afstudeerbegeleider.nl zich veroorloven de uurtarieven laag te houden. Ben je geïnteresseerd in onze begeleiding? Dan wil je graag weten wat onze kosten zijn. Kijk daarom even naar de kosten voor studenten en voor werkende professionals.

De afstudeerbegeleiders…

Het team van Afstudeerbegeleider bestaat uit  jonge en enthousiaste mensen. De jeugdige identiteit van ons team maakt dat we toegankelijk en makkelijk aanspreekbaar zijn voor de studenten die we begeleiden. We werken in een ontspannen en informele sfeer, waar begrip en ruimte is voor elke student, probleem of vraag.

Al onze fulltime begeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van verscheidene studenten van uiteenlopende studierichtingen. Zij raken geënthousiasmeerd door gemotiveerde studenten van verschillende studies. Voor de combinatie van afgestudeerden en studerenden hebben wij bij Afstudeerbegeleider bewust gekozen voor jonge mensen die zelf nog aan de studie zitten omdat zij natuurlijk als geen ander begrijpen waar medestudenten mogelijkerwijs tegenaan lopen tijdens hun studie. Deze bijzondere combinatie resulteert in toegankelijke en flexibele studie- en afstudeerbegeleiding van hoogstaande kwaliteit.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Lees meer over wat zij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.

 

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!