De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wat zijn Multivariate Analyses?

Alle analyses waarbij je de relatie test tussen meer dan twee variabelen kunnen gezien worden als multivariate analyses. Multivariate analyses worden in een artikel meestal besproken na de Univariate Analyses waarbij telkens los naar één variabele wordt gekeken en na de bivariate analyses die naar de relatie tussen maximaal twee variabelen kijken. Univariate analyses worden ook wel beschrijvende statistiek of Descriptive Statistics genoemd. Multivariate analyses kunnen dus bijna alle analyses zijn zolang er maar meer dan twee variabelen in gebruikt worden. Dit zijn meestal multiple regressie analyses, multiple logistische regressie analyses en ANOVA’s. Voor meer informatie over de verschillende toetsen klik dan hier op de link.

Kom je er niet uit met Multivariate Analyses? Check dan onze online spoedbegeleiding of wat we nog meer voor je kunnen betekenen!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding