De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wat is de logistische regressie?

Met Logistische Regressie (Logistic regression) analyses kan je een voorspellend model maken om de kans op een positieve uitkomst van een categorische afhankelijke variabele te voorspellen. Dit kan met één of meerdere onafhankelijke variabelen. Hierbij is de categorische variabele vaak dichotoom maar het kan ook met een categorische variabele met meer dan twee categorieën. Hierbij voorspel je dus de kans op bijvoorbeeld een positieve uitkomst.

Om een logistische regressie uit te voeren ga je naar Analyze > Regression > Binary Logistic. Hierbij zet je de dichotoom categorische afhankelijk variabele in de ‘dependent’ box en de onafhankelijke variabelen in de ‘covariates’ box. Vervolgens is het handig om bij de knop ‘options’ een aantal onderdelen aan te vinken zoals ‘classification plots’, ‘hosmer-lemeshow goodness of fit test’, ‘Iteration History’ en de betrouwbaarheidsintervallen ‘CI for exp(B)’.

Kom je er niet uit met logistische regressie? Check dan onze online spoedbegeleiding of wat we nog meer voor je kunnen betekenen!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

SPSS nog net geen chinees voor je?

De weg kwijt in SPSS? Is het kiezen van de juiste toets als het praten in Chinees?? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het werken met SPSS betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende deadline icm SPSS zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding