De SPSS begeleider waar je wél wat aan hebt

Wij staan voor je klaar staat zijn wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Wat is de logistische regressie?

Met Logistische Regressie (Logistic regression) analyses kan je een voorspellend model maken om de kans op een positieve uitkomst van een categorische afhankelijke variabele te voorspellen. Dit kan met één of meerdere onafhankelijke variabelen. Hierbij is de categorische variabele vaak dichotoom maar het kan ook met een categorische variabele met meer dan twee categorieën. Hierbij voorspel je dus de kans op bijvoorbeeld een positieve uitkomst.

Om een logistische regressie uit te voeren ga je naar Analyze > Regression > Binary Logistic. Hierbij zet je de dichotoom categorische afhankelijk variabele in de ‘dependent’ box en de onafhankelijke variabelen in de ‘covariates’ box. Vervolgens is het handig om bij de knop ‘options’ een aantal onderdelen aan te vinken zoals ‘classification plots’, ‘hosmer-lemeshow goodness of fit test’, ‘Iteration History’ en de betrouwbaarheidsintervallen ‘CI for exp(B)’.

Kom je er niet uit met logistische regressie? Check dan onze online spoedbegeleiding of wat we nog meer voor je kunnen betekenen!

Voor als je met je handen in het haar zit!

Toets keuze en berekening (statistiek en SPSS)

Is statistiek zowat Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om de juiste toetsen te kiezen en te te begrijpen zodat jij weer verder kan

Nodige bevestiging in je keuzes

Statistiek onder de knie krijgen betekent veel keuzes en fouten maken. Wij bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een statistiektentamen kan voor veel stress zorgen. We gaan samen aan de slag zodat jij klaar bent voor dat tentamen gaat!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

Wat kan je verwachten van de statistiekbegeleider

Onze methode in één minuut

0 studenten
(meer zelfs) zijn je voorgegaan
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding