Ben jij student aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA)?

Volg jij een Bachelor- of Masteropleiding aan de HvA en heb je moeite met de data-analyse van je scriptie? Mogelijk vind je het analyseren van je data moeilijk, of loop je al vast bij de data-analyse uitvoeren. Het zou ook het geval kunnen zijn dat je moeite hebt met statistiek vakken die je volgt. Misschien heb je de stof allemaal nog niet op een rijtje en zou je deze graag een keer door willen nemen met één van onze begeleiders. Dat kan! Of je nou Bewegen, Sport en Voeding, Economie en Management, Media, Creatie en Informatie of iets anders studeert, wij van Afstudeerbegeleider en Statistiekbegeleider kunnen je helpen met zowel statistiek als SPSS. Lees voor meer info persoonlijke statistiek begeleiding of ga naar SPSS begeleiding.

Hoe kunnen wij je verder helpen bij statistiek?

Studeer jij aan de HvA en wil je begeleiding bij statistiek, SPSS of je scriptie? Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van persoonlijke begeleiding. Of check onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of lees hier over onze werkwijze.

Statistiek en SPSS begeleiders die jou verder helpen!

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Statistiek/SPSS eindelijk begrijpen

Is statistiek/SPSS als Chinees voor je? Geen nood, wij helpen je om het te begrijpen zodat jij weer verder kan

SPSS kunnen toepassen

Wil jij weten hoe je met SPSS moet werken? Met onze begeleiding weet jij je weg te vinden in SPSS

Deadline toch halen

Een deadline kan voor veel stress zorgen. Wij helpen je die deadline toch te halen!

Hoe wij te werk gaan? Check het filmpje!
(meer zelfs) zijn je voorgegaan
0 studenten

Wil jij weten wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn?  

Met SPSS bezig en kan je wel wat tips gebruiken?

Vul dit formulier in en je krijgt 12 gratis SPSS tips