SPSS-begeleiding voor MBO, HBO, en WO-studenten

Studenten MBO/HBO/WO

Wij zijn er van overtuigd dat iedere student SPSS kan leren. Als je problemen hebt komt dit vaak niet doordat je er niet slim genoeg voor bent, maar omdat het je niet goed uitgelegd is. Wij zorgen er voor dat jij precies leert wat je nodig hebt, weer uit de knoop raakt en snel je opdracht of diploma haalt.

Vormen van begeleiding

Voor veel studenten, zowel HBO’ers als WO’ers, is SPSS  en statistiek een struikelblok. Tijdens de colleges wordt de stof te snel behandeld of leggen de docenten het op zo’n manier uit dat jij het maar niet gaat begrijpen. Voor die studenten bieden wij SPSS / statistiekbegeleiding in verschillende vormen aan. We kunnen je voorbereiden op:

(1) Begeleiding: Statistiek of SPSS voor tentamens

Tijdens de tentamenvoorbereiding of SPSS opdrachten passen we de inhoud van de begeleiding aan op jouw wensen. De onderwerpen waarmee je de meeste moeite hebt kunnen meer aandacht krijgen en mocht je het idee hebben nog werkelijk niets te snappen, dan kunnen wij ook aangeven waar de focus op moet liggen.

We behandelen stapsgewijs de onderwerpen, waarbij we van makkelijkere onderwerpen, naar de moeilijkere gaan. De stof wordt op een simpele, maar toch volledige manier, uitgelegd. We nemen je stap voor stap mee in het denkproces dat nodig is om de stof te gaan begrijpen, waardoor dat kwartje absoluut zal gaan vallen!

(2) Begeleiding: SPSS voor je Scriptie

De data-analyse van je scriptie is vaak lastiger dan losse opdrachten.  Je hebt geen ideale situatie, maar ‘echte wereld’ data.  We zullen je uitleggen hoe je met deze ‘echte’ data omgaat, en welke stappen je moet doorlopen om bijvoorbeeld een bepaalde toets te kunnen uitvoeren. We zorgen dat je gaat begrijpen wat de output van SPSS inhoudt en hoe je de informatie moet interpreteren.

Aan het eind van de begeleiding weet je zelf wanneer je welke toets nodig hebt, weet je welke stappen je moet uitvoeren in SPSS en snap je wat de output betekent. We kunnen je ook helpen met het opstellen van je vragenlijst of enquête en de rapportage volgens de APA-norm.

Tarieven met Studentenkorting

Studenten betalen bij ons slechts €69- per consult.
Hoeveel consulten je nodig zou hebben wordt besproken tijdens de intake en kan later bijgesteld worden.

De financiële overweging bij studiebegeleiding.

We begrijpen dat je als student je weinige inkomsten liever aan leukere dingen uitgeeft. Toch kan begeleiding nemen voordelen hebben. Ga voor jezelf hoe lang je al bezig bent zonder op te schieten en hoeveel dit waard voor je is. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je zo snel mogelijk klaar bent.

  • Sneller klaar met je studie, dus minder studiekosten en collegegeld
  • Eerder starten met een baan, dus eerder salaris
  • ​Hoger cijfer, wat de kans op een baan vergroot
  • ​Je betaalt geen BTW
  • Betaling in termijn is mogelijk
  • €20,- studentenkorting

Rekenvoorbeeld

Reken maar uit wat 3 maanden langer studeren kost, niet alleen aan collegegeld maar bijvoorbeeld ook aan misgelopen salaris.

1 maand 3 maanden
Misgelopen salaris €2400,- €7200,- (gemiddeld startsalaris 2017)
Kosten collegegeld €198,40,- €595,20 (op basis van collegegeld 2016/2017)
Totaal €2598,40 €7795,20

Hoe eerder je onze hulp inschakelt, hoe sneller je klaar bent met je scriptie/analyses en hoe eerder je dus een diploma op zak hebt.

Wij staan voor je klaar! Vul in voor een gratis adviesgesprek