Onze Filosofie

SPSSHandboek zet in op de ontwikkeling van mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat als je ergens tegenaan loopt in het programma SPSS , dit meestal niet komt doordat je het écht niet kan, maar omdat het je niet goed is uitgelegd. Door onze ruime ervaring in het gebruik en de toepassing van SPSS in uiteenlopende scriptieonderzoeken weten we hoe we zaken op verschillende manieren aan verschillende mensen uit moeten leggen. We nemen de tijd om de stof voor jou begrijpelijk te maken, en zorgen dat jij inzicht verkrijgt in wat je moet weten.

Dat betekent dat we niets zomaar voorzeggen, voordoen of voor jou uitrekenen. We leggen je alles uit wat je moet weten om het programma in te zetten, en het is aan jou om met die kennis aan de slag te gaan. We geven constructieve feedback en uitvoerige uitleg van alle mogelijkheden met analyses, we stellen de juiste vragen en laten je zelf nadenken. Het is aan jou om te bepalen hoe je dit handvat toepast in de praktijk. Zo blijven jouw prestaties ook echt jouw prestaties.

Kenmerkend voor de organisatie van SPSS handboek is de informele sfeer. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin jij alle inhoudelijke vragen durft te stellen en kan stellen waar je vanuit je opleiding geen ruimte voor krijgt. Ook onze studieruimtes zijn bedoeld om die ruimte jou in letterlijke zin te bieden. Je kunt op ons kantoor in alle rust studeren, en één van onze begeleiders altijd om hulp vragen als je vastloopt.

Aangezien studenten van HBO of WO studies aan opleidingsspecifieke voorwaarden moeten voldoen en tegen verschillende zaken aanlopen, passen wij onze werkwijze aan jouw behoeften aan.

Contactformulier

Vul nu in, dan nemen we zo snel mogelijk (gemiddeld 1-2 uur, max 24 uur) contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.

Jouw succes is ons succes! 

spss begeleiding studenten