Onze filosofie

Persoonlijke ontwikkeling van mensen staat centraal

Onze kijk op begeleiding?

Afstudeerbegeleider zet in op de ontwikkeling van mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat als je ergens tegenaan loopt in je studie, dit meestal niet komt doordat je iets écht niet kan, maar omdat het je niet goed is uitgelegd. Door onze ruime ervaring met studenten van uiteenlopende studierichtingen weten we hoe we zaken op verschillende manieren aan verschillende mensen uit moeten leggen. We nemen de tijd om de studiestof voor jou begrijpelijk te maken, en zorgen dat jij inzicht verkrijgt in wat je moet weten.

Dat betekent dat we niets zomaar voorzeggen, voordoen of voorschrijven. We leggen je alles uit wat je moet weten om je tentamen te maken of je scriptie te schrijven, en het is aan jou om met die kennis aan de slag te gaan. We geven constructieve feedback en uitvoerige suggesties voor verbetering, we stellen de juiste vragen en laten je zelf nadenken. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie of andere opdrachten verwerkt. Zo blijven jouw prestaties ook echt jouw prestaties.

Kenmerkend voor Afstudeerbegeleider is de informele sfeer. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin jij alle inhoudelijke vragen durft te stellen en kan stellen waar je vanuit je opleiding geen ruimte voor krijgt. Aangezien studenten van HBO of WO studies aan opleidingsspecifieke voorwaarden moeten voldoen en tegen verschillende zaken aanlopen, passen wij onze werkwijze aan jouw behoeften aan.

Stijn Loeber

Geschreven door:

Stijn Loeber
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Klik hier
Waar loop jij vast met SPSS? Klik hier

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap met SPSS!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Hoe kan SPSSHandboek jou helpen?

Check onze SPSS begeleiding! Heb je een SPSS opdracht gemaakt of je data van je scriptie geanalyseerd maar ben je er niet zeker van en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Wil je weten hoe wij te werk gaan? Check dan onze werkwijze.WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons nu een bericht!


Contact
Bobby Lee Houtkoop
Kurt Kreulen
Stijn Loeber
Maudy Verplancke
Sarah Vreijling
Martin van Leerdam
Caitlin Utama
Vera Oosterveen

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht