SPSS-ondersteuning voor MBA studenten en Professionals

Uitdaging voor MBA studenten

Een student van de Master of Business Administration (MBA) volgt deze opleiding veelal naast een drukke baan. Tijd is voor MBA studenten dan ook vaak de grootste uitdaging. Aangezien tijd kostbaar is, moet deze efficiënt en effectief besteed worden.

Focuspunten MBA studenten

Een MBA opleiding kan met een scriptie worden afgesloten. Een MBA scriptie bestaat meestal uit een praktisch onderzoek, waarin op wetenschappelijke wijze een praktisch, bedrijfskundig, vraagstuk behandeld wordt. Als afsluiting van de MBA opleiding, die theorie en praktijk met elkaar verbindt, moet de scriptie dus zowel wetenschappelijk verantwoord als praktisch relevant zijn. Als de MBA opleiding niet met een scriptie afgesloten hoeft te worden, dient een MBA student tijdens de opleiding casestudies en werkstukken inleveren.

Begeleiding MBA studenten

Volgt u een MBA opleiding en zoekt u hulp of begeleiding bij het schrijven van uw scriptie of het uitwerken van andere opdrachten? Het team van Afstudeerbegeleider heeft veel ervaring met het begeleiden van MBA studenten. We bespreken hoe we u zo efficiënt mogelijk kunnen helpen, en passen onze hulp aan op uw specifieke behoeften en vragen.

Wat kan Afstudeerbegeleider voor jou betekenen?

Loopt u tegen problemen aan bij het schrijven van uw scriptie? Wij kunnen u daarin verder helpen met persoonlijke scriptie begeleiding! Bent u al een heel eind met uw scriptie maar wilt u graag feedback? Bekijk dan onze feedback mogelijkheden! U kunt natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews

Heb je nu hulp nodig of vragen over onze begeleiding?

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!

Wat u o.a. van ons kunt verwachten

  • Professionele begeleiding door ervaren begeleiders
  • Heldere uitleg over data analyse
  • Een plan om zo snel mogelijk de opleiding af te ronden
  • Goed begrip van statistiek ten voordeel van uw latere carrière (kritisch rapportages en onderzoeken lezen)
  • Ondersteuning bij uitvoering SPSS  (voordoen)
  • Uitleg rapportage en grafieken
  • Volledige uitbesteding indien dit akkoord is met de opleiding / opdrachtgever

Financiële afweging

Als MBA student heeft sneller klaar zijn met uw opleiding meer relatief voordeel dan voor HBO/WO studenten. Volgens het London Business School rapport verdienen MBA studenten na afronding van hun opleiding gemiddeld 2x meer dan eerst. Payscale berekende dat een Chief Information Officer met een MBA op zak gemiddeld €175.000,- verdient. Een manager director in sales en marketing met MBA mag gemiddeld rekenen op zo’n €107.500,- . Reken maar uit uw winst.

  • Minder tijd kwijt aan inefficiënt leren,uitzoeken en werken, tijd=geld
  • Eerder een hoger salaris bij behalen MBA (2x)
  • ​Je betaalt geen BTW

Tarieven voor MBA-studenten en werkende professionals**

Tarieven voor MBA studenten en werkende professionals zijn €89,- per consult.
Hoeveel consulten u nodig heeft wordt besproken tijdens de intake.

Wij staan voor u klaar! Vul in voor een gratis adviesgesprek

Team