Persoonlijke SPSS Begeleiding

Leer SPSS, Snel klaar & 100% correcte Resultaten

Loop je vast met SPSS?

Heb jij ook slapeloze nachten van Statistiek en dat vreselijke programma SPSS. Loop je helemaal vast met analyses zie je door de bomen het bos niet meer met je statistiek tentamen, ben je de motivatie verloren en sta je op het punt je computer het raam uit te gooien of je statistiekboeken te verbranden?..

SPSS Handboek en Afstudeerbegeleider.nl helpen al 7 jaar studenten die vastlopen tijdens hun studie. Het gaat met name om het scriptietraject  & SPSS / statistiek waar problemen ontstaan...

We ​bieden 1-op-1 SPSS hulp van A tot Z. Van het opstellen van je onderzoeksmodel, hypothesen, operationalisering van variabelen, data cleaning, outliers, betrouwbaarheidsanalyses, factoranalyses, toetskeuze, output interpretatie, t-toetsen, regressies, ANOVA's  of voorbeelden van APA-rapportage. 

We behoeden jou graag voor de valkuilen waar veel studenten intrappen. We leren jou precies wat je moet weten. ​Dit scheelt jou tijd en hoofdpijn. 

Studenten wordt tijdens de opleiding - bij wijze van spreken - geleerd hoe ze een ​IKEA-kast in elkaar moeten zetten. De vakken en opdrachten zijn netjes afgebakend, net als een IKEA-pakket. Simpelweg  de doos uitpakken, de handleiding volgen en je bent succesvol, je kast staat...

​Dan begint de scriptie. Je wordt als student het bos in gestuurd. Geen net IKEA pakket, maar een hakbijl, wat ander gereedschap en dezelfde opdracht. Maak maar een mooie kast... "Hoe dan?"

Uiteindelijk lukt dit je wel, net als veel studenten er wel uitkomen. Helaas leren ze het meestal pas nadat het 100 keer fout is gegaan en we maanden verder zijn...

Dan komen ze bij ons aan, met een half scheve kast met overal spijkers, schroeven, planken en splinters. Vervolgens leren wij hoe je moet kappen, zagen, schuren, lakken, schroeven en meten. 

Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat studenten het wel kunnen, maar het nooit goed uitgelegd hebben gekregen. Door je precies de vaardigheden en kennis bij te brengen die je nodig hebt, maken we van jouw scriptie een succes.

Onze ervaren begeleiders maken graag kennis met je. ​

Wij zijn er om jou verder te helpen

Dit kan Online of live 1-op-1 begeleiding,
wij passen ons graag aan je wensen aan!

Wij hebben o.a. studenten geholpen van

SPSS help VU students
MBA Nyenrode
SPSS help UVA students

STATISTIEKEN LATEN ONS ZIEN DAT

Onze Studenten

97.8%
Slagings-percentage

Gemiddelde Student

68.1%
Slagings-percentage

Statistieken laten ons zien dat studenten met onze begeleiding een siginificant hoger slagingspercentage hebben studenten die geen begeleiding hebben.


Resultaten van een andere studie laten zien dat studenten met begeleiding in vergelijking met de gemiddelde student significant minder tijd kwijt zijn aan het analyseren van hun data.

46 Uren
Gemiddelde bestede tijd van onze studenten
123 Uren
Bestede uren van de gemiddelde student

Hoe we jou net als duizenden voor jou
gegarandeerd kunnen helpen met afstuderen!

  • Samen met één van onze experts neem je je probleem door en krijg je advies over hoe je het moet aanpakken.
  • Je wordt snel geholpen met waar je tegen aan loopt zodat jij verder kunt.
  • Samen met de begeleider maak je een plan om je te krijgen waar je heen moet.
  • Samen met jou bepalen we hoeveel consulten passen bij jouw begeleidingstraject.
  • Na het consult weet je waar je staat en kan je verder!

Maak kennis met een paar van onze experts

Our team SPSS consultant Bobby

Hi, mijn naam is Bobby Lee Houtkoop.
Ik werk sinds December 2012 bij Afstudeerbegeleider.
In 2015 rondde ik mijn bachelor in...

Our team SPSS consultant Sarah

Hi, mijn naam is Sarah Vrijling.
Ik werk als begeleider bij afstudeerbegeleider. Ik heb met veel enthousiasme gestudeerd. Deze instelling heeft mij geholpen...

Voor al onze experts klik hier

De ervaringen van onze studenten:

Laurens MBA Nyenrode

Het schrijven van het theoretische onderdeel van de scriptie was op zich geen probleem, ik was hier immers gedurende mijn opleiding op voorbereid. Het uitvoeren van een empirisch onderzoek, was echter relatief nieuw voor mij. De beslissing om mij bij Afstudeerbegeleider.nl te laten begeleiden bij het uitvoeren van dit onderzoek is ongetwijfeld het beste wat ik had kunnen doen. In een aantal sessies stond de hele structuur van mijn onderzoek en wellicht het belangrijkste, ik begreep alle tussenliggende stappen en had mij het werken met SPSS al redelijk eigen gemaakt. Een betere voorbereiding voor mijn verdediging was nauwelijks denkbaar! De kennis en vaardigheden van de begeleiders is daarbij uitstekend. Zij kunnen direct relevante feedback geven op de issues waarmee je als student mee te maken kan krijgen. Dit is bij het schrijven van een scriptie zeker geen overbodige luxe.


Ondanks dat ik wel had opgelet tijdens college en de powerpoints en literatuur bestudeerd had, begreep ik de stof niet. Ik voelde me erg onzeker en niet voldoende voorbereid voor mijn tentamen. Ik kon de volgende dag meteen online een afspraak met Peter krijgen. Hij begreep direct wat ik niet snapte en we gingen met de voorbeelden uit mijn tentamenstof direct aan de slag. Hierdoor haalde ik mijn tentamen in één keer en bovendien werd mijn onderzoeksvoorstel goedgekeurd Ik kijk met een super goed gevoel terug op de begeleiding. Erg fijn om zowel professionele uitleg te krijgen die aansluit op mijn niveau van denken. Ook heb ik Peter ervaren als een erg fijne en empathische begeleider.

Esther
Statistiek begeleiding

Nina Business & innovation

Inmiddels ben ik, mede dankzij de hulp van de begeleiders van afstudeerbegeleider, afgestudeerd. Afstudeerbegeleider heeft me geholpen met het opzetten van het onderzoek, het uitschrijven van het onderzoeksvoorstel en het uitwerken van het onderzoeksvoorstel in de vorm van een afstudeeronderzoek. Daarnaast boden ze mij hulp bij SPSS/data analyses en het perfectioneren van de onderzoeksvragen. Kortom: afstudeerbegeleider heeft mij geholpen van A tot Z. Na 2 jaar aanmodderen hebben zij ervoor gezorgd dat, door middel van de deskundige en altijd beschikbare begeleiding, ik eindelijk ben afgestudeerd met een mooi cijfer. Mijn vaste begeleidster Bobby deed ontzettend veel moeite om mij bij te staan in een proces waarin ik meerdere keren heb overwogen om de handdoek in de ring te gooien. Kortom: ik kan de hulp van afstudeerbegeleider aan een ieder die problemen heeft met afstuderen aanraden, hun expertise helpt je te slagen!