Onze filosofie

Afstudeerbegeleider zet in op de ontwikkeling van mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat als je ergens tegenaan loopt in je studie, dit meestal niet komt doordat je iets écht niet kan, maar omdat het je niet goed is uitgelegd. Door onze ruime ervaring met studenten van uiteenlopende studierichtingen weten we hoe we zaken op verschillende manieren aan verschillende mensen uit moeten leggen. We nemen de tijd om de studiestof voor jou begrijpelijk te maken, en zorgen dat jij inzicht verkrijgt in wat je moet weten.

Dat betekent dat we niets zomaar voorzeggen, voordoen of voorschrijven. We leggen je alles uit wat je moet weten om je tentamen te maken of je scriptie te schrijven, en het is aan jou om met die kennis aan de slag te gaan. We geven constructieve feedback en uitvoerige suggesties voor verbetering, we stellen de juiste vragen en laten je zelf nadenken. Het is aan jou om te bepalen hoe je ons commentaar in je scriptie of andere opdrachten verwerkt. Zo blijven jouw prestaties ook echt jouw prestaties.

Kenmerkend voor Afstudeerbegeleider is de informele sfeer. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin jij alle inhoudelijke vragen durft te stellen en kan stellen waar je vanuit je opleiding geen ruimte voor krijgt. Aangezien studenten van HBO of WO studies aan opleidingsspecifieke voorwaarden moeten voldoen en tegen verschillende zaken aanlopen, passen wij onze werkwijze aan jouw behoeften aan.

De ervaring van Ruud (Commerciële Economie, Hogeschool van Amsterdam)

”Ik heb contact opgezocht met Afstudeerbegeleider omdat ik vastliep met mijn afstudeeropdracht. Zij hebben mij geholpen met het structuur en theoretisch kader van mijn schriftelijk rapport. Uiteindelijk ben ik met een 7 geslaagd. Zonder de begeleiding van Fabian en Stijn had ik het niet in één keer gehaald. Iedereen die wat hulp nodig heeft raad ik Afstudeerbegeleider aan.”

Onze begeleiders

Wij staan voor je klaar! Vul in voor een gratis adviesgesprek

Team